Пловдив област остава крепост на ГЕРБ и след извънредните парламентарни

...
Пловдив област остава крепост на ГЕРБ и след извънредните парламентарни
Коментари Харесай

Мараджиев разби ИТН и БСП, Пловдив област остава крепост на ГЕРБ

Пловдив област остава цитадела на ГЕРБ и след изключителните парламентарни избори на 11 юли. Областният координатор Георги Мараджиев за следващ път съумя стратегически и сполучливо да провежда структурите в 17 МИР по този начин, че да не допусне други политически сили да изместят ГЕРБ.

Резултатите са недвусмислени – ГЕРБ завоюва три мандата в Пловдив област и е първа политическа мощ, макар опитите на полицията да притиснат с обиски и тормоз Мараджиев и родителите му ден преди вота.
 Кметът на Стамболийски: Около нас броди призракът на изчегъртването, само че ние можем да го спрем Кметът на Стамболийски: Около нас броди " призракът на изчегъртването ", само че ние можем да го спрем
"...един фантом броди в България и това е „ призракът на изчегъркването “. Какво се случи!? Един министър председател – да речем Бо...

В Народното събрание от региона влизат лидерът на листата Дани Каназирева, Димитър Янев от Асеновград и Младен Шишков от Раковски. С над 2000 преференции Янев измести Шишков от второто място. Йордан Кръстанов от Съюз на демократичните сили не влиза в Народното събрание, тъй като също е преместен от Янев.

”Буквално за часове координаторът на Борисов за Пловдив област провежда локалните партийни структури и изборите бяха извоювани от ГЕРБ. Понякога една неточност от страна на полицията може да трансформира някой в жертва или герой. В случая достойно беше държанието на регионалния координатор на ГЕРБ, който на диктатурата опълчи културата и в последния ден от предизборната акция подари лятно кино на съгражданите си, вместо да ги приканва да се опълчват с митинг на диктатурата. По този метод Мараджиев откри лоста и опорната точка и за следващ път не позволи съперниците си в района до властта ”, разясниха съпартийците на Георги Мараджиев от Стамболийски.

Те са безапелационни, че регионалният координатор и кмет на Стамболийски е заложил на стратегически подредена съвършена листа с представители на всички общини в региона и по този метод бе основана вътрешна конкуренция и още по-голям хъс за победа. А по думите на Мараджиев силовото министерство единствено способства за стабилизирането на твърдото ядро на ГЕРБ в Пловдив област.

„ Посегателствата, всеобщите уволнения, заплашването на хора, сплоти редиците на ГЕРБ ”, разяснява Георги Мараджиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР