Пловдив. Новият областен управител на Пловдив Дани Каназирева встъпи в

...
Пловдив. Новият областен управител на Пловдив Дани Каназирева встъпи в
Коментари Харесай

Новият областен управител на Пловдив Дани Каназирева встъпи в длъжност

Пловдив. Новият регионален шеф на Пловдив Дани Каназирева встъпи в служба, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ - Пловдив . Първите поръчки на Каназирева са да работи за опазване на Бетонния мост на Пловдив и намаляването на налога за МПС в общината. Според новия регионален шеф Бетонният мост е значимо оборудване за града и предстоят срещи с НКЖИ по отношение на този план. По отношение на налога за МПС в Пловдив Каназирева уточни, че той би трябвало да се понижи до Софийските равнища.
Дани Каназирева сподели още, че следва да се среща с значимите планове за региона и тяхната степен на подготвеност и ще работи за реализирането им. Предстоят ѝ срещи с институциите. Още идната седмица тя ще направи и среща с кметовете на общини, като ще бъдат разисквани значимите планове, както и готовността на общините за зимата. Каназирева ще работи за смяна на метода на ръководство и излизане отвън тяснопартийните ползи, като ще заложи на готови и можещи хора. „ Ще бъдем коректив на Общинските препоръки и в Пловдив, и в района “, сподели още Каназирева.
Тя одобри ключа за Областната администрация и печата от зам. регионалния шеф Евелина Апостолова. Преди това бе отслужен молебен за здраве и триумфи от свещеник Арсений. На формалната гала участва и новият кмет на Пловдив и някогашен към този момент регионален шеф Здравко Димитров, който я увери, че ще я поддържа и още един път съобщи, че на Пловдив предстоят значими години и всички дружно могат повече. „ Оставям региона в сигурни ръце “, сподели още Димитров.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР