Пловдив. Никога повече няма да се кача на кола, дори

...
Пловдив. Никога повече няма да се кача на кола, дори
Коментари Харесай

Габриела Медарова, която удари 10 автомобила в Пловдив: Никога повече няма да се кача на кола

Пловдив. „ Никога повече няма да се кача на кола, даже да ми върнат книжката “. Това сподели в правосъдната зала Габриела Медарова, която блъсна 10 автомобила на паркинг в Пловдив, след приложимост на алкохол и марихуана, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус ” - Пловдив . „ Много скърбя, доста ми е тежко ”, сподели още Медарова. Прокуратурата изиска най-тежката мярка за неотклонение за нея „ Задържане под стража ” под претекст, че може да се укрие и да извърши ново закононарушение. Габриела е упрекната в три закононарушения, за които се планува затвор от 1 до 3 години. Наблюдаващият прокурор посочи, че тя е направила опит да трансферира виновността върху майка си, като е излъгала, че точно тя е управлявала автомобила. Майката е отрекла това и е отказала да лъжесвидетелства, стана ясно още в залата. Според прокурора Габриела е излъгала още и по тази причина, че е изпушила цигарата с марихуана, откакто към този момент е предизвикала злополуката. Според свидетелски показания това е станало преди да се качи на автомобила. Прокурорът уточни, че Медарова към този момент има и санкция, наложена и за погрешно паркиране. В свидетелските си показания Габриела е споделила, че същата вечер тя е била на работа и не е имала „ пукната стотинка в джоба си ”, защото работодателят не ѝ е платил и даже и е наложил санкция в размер на 100 лв.. Всичко това е било причина, съгласно свидетелските показания на Габриела, тя да използва алкохол (водка) и да бъде в такова положение.
Защитникът на упрекнатата юрист Орлин Търновалийски прикани съда да се абстрахира от високия публичен интерес и да отсъди мярката за неотклонение заслужено, а не унизително и грубо. „ Вие през днешния ден ще отсъдите мярка, а не присъда ”, сподели юристът.
След правосъдното съвещание бащата и майката на Габриела Медарова дефинираха станалото като нелепост, осъществена от щерка им. Майката сподели, че не се е съгласила да лъжесвидетелства поради щерка си, тъй като не е редно, а и тя би трябвало да си вземе урок от този случай.
„ Тепърва ще обмисляме дали да апелираме размера на паричната гаранция “, сподели юристът.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР