Пловдив. Над 750 участници от 50 страни са заявили до

...
Пловдив. Над 750 участници от 50 страни са заявили до
Коментари Харесай

Пловдив: Над 750 участници са заявили участие в Световното първенство по борба за ветерани, което ще се проведе в града

Пловдив. Над 750 участници от 50 страни са декларирали досега присъединяване в Световното състезание по битка за ветерани, което стартира в Пловдив на следващия ден. Това оповестиха на конференция през днешния ден уредниците, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус ” – Пловдив . Състезанието ще се организира в Многофункционалната спортна зала „ Колодрума “ в Пловдив. Шампионатът ще се организира от 10 до 15 октомври 2017 година, като церемонията по формалното разкриване е на 10 октомври, от 18.00 часа, в „ Колодрума “. Елиминациите в другите категории са от 9.00 до 14.00 часа, а финалите – от 18.00 до 21.30 часа. Входът е свободен.
Публиката ще има опция да следи битки сред международни сили в битката като Съединените щати, Русия, Турция, Иран и други Гостите идват с огромни тимове, които включват олимпийски, международни и европейски медалисти.
Председателят на Организационния комитет Ангел Ангелов и вицепрезидентът на Световната федерация по битка (UWW) и президент на Европейската федерация по битка Цено Ценов благодариха за поддръжката на кмета на Пловдив Иван Тотев, заместник-кмета Георги Титюков и екипа от Общината. Те показаха убеденост, че това състезание ще бъде едно от най-хубавите в календара на Световната федерация по битка, което ще даде опция на града да кандидатства и за семейството на други влиятелни събития.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР