Пловдив. Кметът на Пловдив Иван Тотев благодари на вицепремиера Валери

...
Пловдив. Кметът на Пловдив Иван Тотев благодари на вицепремиера Валери
Коментари Харесай

Пловдив: Кметът Иван Тотев благодари на вицепремиера Валери Симеонов за политиката, която провежда и благодарение на която хората имат усещане за държавност

Пловдив. Кметът на Пловдив Иван Тотев благодари на вицепремиера Валери Симеонов за политиката, която организира и с помощта на която хората имат чувство за държавност, при откриването на нова приемна на полицията в „ Шекер махала ” в Пловдив, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус ”-Пловдив . „ Благодаря на вицепремиера за политиката, с помощта на която у хората има чувство за това, че институциите са в тяхна услуга, с опция за доста директен и елементарен достъп до тя ”, сподели още Иван Тотев.
„ На днешния ден откриваме тази приемна в едно от невралгичните места на град Пловдив – това място през годините е създавало работа на институциите и считаме, че с тази самодейност ние решаваме доста въпроси ”, съобщи кметът. По думите му в тази зона, от едната страна, има хора, които през тези години са чувствали, че няма държавност. „ С тази приемна считаме, че отговаряме на потребностите на всички хора от квартала и животът им ще стане доста по-спокоен, доста по-сигурен ”, уточни Иван Тотев и добави, че следващата година работата в квартала продължава с план за цялостна смяна на улица „ Дилянка ”, където се намира приемната. „ Така че, самодейностите занапред стартират с това, което през днешния ден откриваме. Още веднъж - огромна признателност за политиката на господин Симеонов. Той е моторът, той е основателят всичко това да се случи ”, сподели пловдивският кмет.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР