Пловдив е номиниран в четири категории за третите Годишни награди

...
Пловдив е номиниран в четири категории за третите Годишни награди
Коментари Харесай

Пловдив с 5 престижни номинации, ето как да гласуваме и да го подкрепим!

Пловдив е номиниран в четири категории за третите Годишни награди на Министерството на туризма. В категорията " Туристическо събитие " градът е селектиран с фестивала  " Дефиле на младото вино "  на Съвета по туризъм и с Празници на Стария град.  Конкуренти са още 18 празници и фестивали в цяла България. 

Археологическият комплекс Малка раннохристиянска базилика ще се бори за гласовете на туристическата аудитория  в категорията " Туристическа атракция/обект " дружно с още 20 номинирани културно-исторически  места в България. 

Пловдив е отличен в още две категории – като Туристическа дестинация и като Община на 2018 година за културно-исторически туризъм. Всички пловдивчани и посетители на града, които считат, че Пловдив е заслужен за успеха, могат да гласоподават онлайн до 5 декември. Номинациите в другите категории бяха определени всред 132 кандидатури.

Чрез онлайн вота ще се избират директно спечелилите в обособените категории. Всеки може да гласоподава еднократно за един участник в една категория, като се регистрира едно гласоподаване от всеки IP адрес, само че може да се поддържа претендент от всяка категория. Експерти ще наблюдават деликатно да не се позволява манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове. Подобни опити ще повлияят отрицателно за класирането на съответния претендент.

Както и в предните две издания на състезанието гласове се одобряват за 16-те категории: " Туристическа атракция/обект “; " Туристическо събитие “; " Духът на България “; " Специализиран туризъм “; " Туристическа дестинация “; " Иновация “; " Журналистически материал на тематика туризъм в България в печатна медия “; " Журналистически материал на тематика туризъм в България в онлайн медия “; " Журналистически материал на тематика туризъм в България в интернет блог “; " Журналистически материал на тематика туризъм в България в радио “; " Журналистически материал на тематика туризъм в България в телевизия “; " Община за планински туризъм “; " Община за морски туризъм “; " Община за балнео- и СПА туризъм “; " Община за културно-исторически туризъм “. Победителят в 16-ата категория – Голямата премия " Изборът на българите ", се дефинира съгласно гласовете за обекти, включени  в " 100-те национални “ и " 50-те малко познати места “ в туризма.

Онлайн гласуването ще завърши на 5 декември 2018 година в 24,00 ч. Призьорите ще бъдат оповестени на гала на 11 декември 2018 година в София.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР