Пловдив е желана дестинация за туризъм се казва в статии

...
Пловдив е желана дестинация за туризъм се казва в статии
Коментари Харесай

Пловдив е желана дестинация според The Guardian и Kurier

Пловдив е мечтана дестинация за туризъм се споделя в публикации на " The Guardian " и " Kurier " , осведомят от Община Пловдив, базирайки се на английското и на австрийското издание.

" Градът е в класацията на великобританския " The Guardian ", наложил се като една от най-влиятелните медии освен на Стария континент, само че и в света ", осведомят от общината. В класацията на туристическите дестинации за 2019 година, показани от изданието, Пловдив е измежду най-хубавите дестинации .

 АБВ пита какъв брой и по какъв начин харчи Пловдив за европейска столица на културата
АБВ пита какъв брой и по какъв начин харчи Пловдив за европейска столица на културата

Румен Петков счита за " безумно " церемонията по откриването да е на площада

Древният град на седемте тепета в южната част на България ще е хазаин на концерти, театрални постановки и изложения, се споделя в публикацията дни преди 11 януари, когато в Пловдив ще стане европейска столица на културата за 2019 година

" The Guardian " написа, че обсега на програмата варира от " Айляк церемониал " на 4 май на Главната до " Brexit Blues " - фестивал, отдаден на английската музикална сцена.
Споменава се и пътуващата детска галерия " Еврика " на " Музейко ", която демонстрира по новаторски метод огромните открития на 19-и и 20-и век, както и фестивала " Opera Open ".

 Иван Тотев: Пловдив ще остане вечно столица на културата
Иван Тотев: Пловдив ще остане вечно столица на културата

Направили рекламни одеяла без социална поръчка

Австрийското издание " Kurier.at: News " се гмурка надълбоко в историята и архитектурата на Пловдив. Градът още веднъж е показан в подтекста на Европейска столица на културата, само че в напълно независима публикация.

От общината показват, че в детайли са разказани Старият град и историческите пластове . " Днес голям брой възрожденски къщи са реставрирани и превърнати в музеи, заведения за хранене или бутикови хотели, които чакат посетители ", написа австрийското издание.

Акцентите в програмата, които са показани в публикацията, са театралният план " Европейска Одисея 2019. Пътуващият човек ", изложбата " Дим. Истории за тютюна " и фестивалът " Brexit Blues ". Печатният вид на " Kurier " се популяризира в Австрия и има публика от над половин милион читатели, регистрират от общината.

Според прегледа на печата на Пловдив единствено за втората половина на 2018 година, в подтекста на Европейска столица на културата, градът е включен в над 60 публикации на влиятелни интернационалните издания.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР