Пловдив е жълто-черен - Ботев победи Локо с 2:1 в

...
Пловдив е жълто-черен - Ботев победи Локо с 2:1 в
Коментари Харесай

Пловдив е жълто-черен

Пловдив е " жълто-черен " - Ботев победи Локо с 2:1 в огромното дерби на града. На базата в " Коматево " головете вкараха Виктор Генев (76) и Джак Лейн (85), а за гостите се разписа Димитър Илиев (89). При 0:0 обаче капитанът на " смърфовете " профука дузпа в 55-ата минута.

Успехът е първи за " жълто-черните " над Локо от август 2020 година В исторически проект Ботев взе превес с 41-ва победа против 40 за " черно-белите ". Това беше 114-и мач за състезание сред двата отбора.

" Не ми хареса, че след 2:0 взехме решение мача за приключил. Непрекъснато им дублирам, че Локо е сериозен тим с доста бойци в състава си. В последна сметка спечелихме и съм удовлетворен, само че би трябвало да продължим работата. Обичам тези спортни надпревари, само че за мен Локо не е зложелател. Напротив, почитам ги. Мачовете с тях ни носят спомагателна сила ", сподели треньорът на Ботев Азрудин Валентич.

Преди мача служителите на реда арестуваха няколко ултраси на Ботев. Гамените са спрели автомобил с почитатели на Локо и са набили пътуващите към стадиона. Сред тях е имало и жена, на която й е открадната чантата. Други съществени хулигански прояви нямаше. Преди мача полицейските чиновници са иззели към 200 пиротехнически произведения.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР