Площадът в Триъгълникът е изцяло пълен, което означава, че протестиращите

...
Площадът в Триъгълникът е изцяло пълен, което означава, че протестиращите
Коментари Харесай

Иво Божков: Площадът в Триъгълника на срама е изцяло пълен, протестиращите не са няколко хиляди, а няколко десетки хиляди

Площадът в Триъгълникът е напълно цялостен, което значи, че протестиращите не са няколко хиляди, а няколко десетки хиляди, сподели журналистът и блогър Иво Божков.

Както писахме, участниците във Великото Народно въстание не престават с опитите си да пробият полицейския кордон и да влязат в постройката на Народното събрание.

Някой снима протестиращите от кабинета на самия Бойко Борисов.

Дали това не е Севдалина, пита Иво Божков, който прави, може би най-хубавото си включване от началото на митингите.

" Няма нищо друго с изключение на оставката на Борисов, което може да прибере хората.

Няколко десетки хиляди са към този момент в Триъгълника на властта. Площадът е напълно цялостен.

Борисов, може би, е в кабинета.



" Петел " също предава онлайн.

Прииждат още хора.

Министерство на вътрешните работи разгласи, че ще употребява мощ.

Освен сено бе видяно, че лети и паве.



На фона напрежението пред остарелия Портиен дом, където стартира новия сезон в работата на Народното събрание, министър-председателят Бойко Борисов пусна ново видео в страницета си във Facebook. В него се вижада, че той си седи в кабинета. Новината, която оповестява министър председателят, е за включване на България в самодейност, която носи името „ Три морета “.

Ето какво написа Борисов:

С 20 милиона евро ще взе участие България в Инвестиционния фонд към самодейността „ Три морета “, в която страната ни е дружно с още 11 европейски страни. Инициативата е извънредно значима платформа за районно съдействие с фокус върху връзките в търговско-икономическата област и върху основаването на по-голяма съгласуваност по линията Север-Юг в региона на енергетиката, превоза, връзките, осведомителните технологии, бизнеса.
Инвестирайки в „ Три морета “, разкриваме големи благоприятни условия за разгръщането на основни планове. В този подтекст единствено преди няколко дни българската страна стана притежател на 20% от терминала за полутечен газ край Александруполис в Гърция, което е мощен знак за дейното създаване на газопроводите по вертикалата Юг-Север.
Участието на България в самодейността „ Три морета “ е геостратегическо и още по-силно затвърждава значимата роля на България в района. Затова националната съгласуваност на формата от българска страна ще бъде на доста високо равнище.


 



 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР