Площадът в Пловдив става много красив. Всичко това, което сега

...
Площадът в Пловдив става много красив. Всичко това, което сега
Коментари Харесай

Борисов: Площадът става много красив, ще дойда на...

Площадът в Пловдив става доста хубав. Всичко това, което в този момент се вижда, е било подземен. Сега пловдивчани и гостите на града ще могат да го видят и да му се любуват. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на инспекцията, който направи на площад " Централен " в компанията на кмета Иван Тотев. Министър-председателят прегледа с интерес строителните действия и беседва с служащите, които се трудеха интензивно под жаркото слънце.

" Ако ме поканят на откриването ще дойда ", отговори на журналистически въпрос Бойко Борисов. Очаква се площадът да бъде изцяло подготвен през септември тази година.

Преди това доброволци, участващи в национална акция в битката с диабета, трогнаха трогнаха премиера Бойко Борисов. Това стана, до момента в който той разглеждаше разкопките на площада. Младежите и девойките обикаляха там в огромната горещина с плакати в ръце.

" Здравейте какво вършиме, каква е задачата на вашата акция ", попита ги министър ръководителят. След това отиде и се ръкува с тях.

" Участваме в разяснителна акция в цялата страна за заплахата от диабет и даваме препоръки на хората по какъв начин да се защищават от него ", дадоха отговор му младежите. Министър-председателят ги похвали за благородната идея, в която вземат участие, защото здравето на хората е най-важно.

" Имате моята цялостна поддръжка и подпомагане. Понеже сме тук, в Пловдив, ето го кмета Иван Тотев, който също ще ви оказва помощ ", добави Бойко Борисов. След това си направи фотография с участниците в акцията.

Текст под фотографията: Бойко Борисов се снима с участниците в акцията против диабета.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР