Площадът около посолството на САЩ в Москва е прекръстен на

...
Площадът около посолството на САЩ в Москва е прекръстен на
Коментари Харесай

Прекръстиха площада около посолството на САЩ в Москва на „Донецка народна република“

Площадът към посолството на Съединени американски щати в Москва е прекръстен на „ Донецка национална република “, се схваща от декрет на кмета на града Сергей Собянин, оповестен на неговия уеб страница, написа ТАСС.

Както се оповестява на формалния уебсайт на кмета на Москва, посолството на Съединени американски щати в Русия в този момент ще има нов формален адрес. Дипломатическата задача се намира на следния адрес: Руската федерация, град Москва, вътрешноградска територия на общинския регион Пресненски, площад на Донецката национална република, постройка 1, номера 1-9. Преди това посолството на Съединени американски щати се намираше в Болшой Девятински площад. Старите адреси на обектите бяха анулирани.

Пресслужбата на кмета и държавното управление на Москва означи, че сега московското държавно управление получава поръчки от депутати на Московската градска дума и жители с предложение да се даде името на един от градските обекти „ Площад на Луганската национална република “. Решението за избора на местоположението на бъдещия площад на ЛНР ще се вземе посредством гласоподаване в интернет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР