Площада пред Общината0 коментара за Площада пред ОбщинатаФондация Шанс за

...
Площада пред Общината0 коментара за Площада пред ОбщинатаФондация Шанс за
Коментари Харесай

Заповядайте на благотворителния базар Дари добро“

Площада пред Общината

0 коментара за Площада пред Общината Фондация " Шанс за децата и природата на България " и Център за млади гении канят всички жители на град Бургас и района на обичайния си Благотворителен коледен базар.

Събитието ще се състои на 15 декември 2018 от 10:00 до 16:00 часа на пл. " Атанас Сиреков " 4 (пред постройката на Център за млади гении, против Общината) в Бургас. В базара ще се включат млади гении от плановете на центъра, които са подготвили собственоръчно направени сувенири, коледна декорация и фешън аксесоари, ще има и домашно готови кулинарни изкушения. Каузата на Коледния базар тази година е набиране на средства за стипендия на надарено дете с лимитирани благоприятни условия в региона на литературата и издаване на книга с най-хубавите произведения от народен книжовен конкурс на тематика " Моето писмо към България "

Същия ден Център за млади гении провежда и  благотворителна акция " Дари положително " в помощ на учениците от ОУ " Св. св. Кирил и Методий " село Гюльовца.Децата се нуждаят от образователни материали от първа нужда като всеки, който желае да подари, може да го направи на 15.12 от 10:00 до 16:00ч. Списък с нужните материали може да намерите в плаката на акцията или в страницата на Център за млади гении, Бургас във фейсбук.

Организаторите чакат жителите на града и района да се включат интензивно и благодарят авансово за съдействието и помощта в набирането на средства и материали и за двете акции, както и за поддръжката и признанието на труда и напъните на всички деца от Център за млади гении.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР