Площад Тройкатапл. Тройката 0 коментара за Площад ТройкатаСъбития в обекта:Фестивал

...
Площад Тройкатапл. Тройката 0 коментара за Площад ТройкатаСъбития в обекта:Фестивал
Коментари Харесай

Култови рок групи идват в Бургас за Фестивала на рибата и виното

Площад „ Тройката ”пл. " " Тройката " "

0 коментара за Площад „ Тройката ” Събития в обекта:Фестивал на рибата и виното - концерт на Валди Тотев от " Щурците ", Стенли и Фънки19:00/05.10.2018Виж всички 3 събития в Площад „ Тройката ”Остават единствено два дни до началото на тазгодишното издание на Фестивала на рибата и бирата в Бургас, който ще се организира от 5-ти до 7-ми октомври на площад " Тройката ". За настроението и празничната атмосфера ще се погрижат музикантите от най-култовите български рок банди - " Щурците ", " Тангра ", " Сигнал " и " Диана Експрес ".

Програмата на кулинарния фест предлага на бургазлии и посетители на града да се насладят на невероятни рибни ястия, приготвени от най-хубавите майстори и за първи път впечатляващ гурме щанд с Камелия Воче. Уникална селекция на най-хубавите виновност от целия свят, над 10 от най-популярните предписания за греяно вино и сангрия по рецепта на началник Петров са единствено част от изненадите, които ви чакат.

Мини лунапарк с големи стрелбища, томболи и сладки изкушения ще радват най-малките посетители на събитието.

В композиция с кулинарните изкушения и ароматните виновност за положителното ви въодушевление ще се погрижат и едни от обичаните гласове на българската рок сцена. В петък от 19.00 часа фестивалът ще открият Валди Тотев с безконечните шлагери на " Щурците " и бандата на Фънки и Стенли, в събота на сцената ще бъдат изпяти едни от обичаните песни на българската сцена от дует " Шик " и Илия Ангелов от " Диана Експрес ", а рок динозаврите от " Сигнал " ще зарадват своите почитатели в неделя.

Всеки ден на сцената на Фестивала на рибата и виното ще се изявяват и самодейни гении от град Бургас.

Посетителите ще могат да се забавляват с дневните шампионати по белот и по табла, а също и да научат забавни обстоятелства в така наречен " учебно заведение за вино ", където всеки ден ще има събеседване и открити уроци по винарство с най-хубавите сомелиери, а в събота на 06.10 от 12:00 часа  най-хубавият занимание готвач Станислав Райчев ще направи открит урок по готвене на рибни вкусотии.

В неделния ден преди обяд ще има конкурс за фотография с максимален морски улов, а за спечелилият ще има и огромна премия.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР