Плодовете са част от всяка здравословна диета. А всяка зодия

...
Плодовете са част от всяка здравословна диета. А всяка зодия
Коментари Харесай

Кой е идеалният плод за твоята зодия

Плодовете са част от всяка здравословна диета. А всяка зодия е обвързвана с съответен плод, който може да усъвършенства здравето и живота на съответния представител на този знак. Ако постоянно се усещате „ жадни “ за някои съответни плодове, това най-вероятно се дължи на самостоятелния ви хороскоп.
Лесно можете да откриете кой плод подхожда на вашия зодиакален знак.
Проверете кой е вашият плод и засилете потреблението му – похапвайте го най-малко 2 пъти в седмицата.

Овен
Плодът на Овена изрично може да бъде назван – това е лимонът. Лимонът предизвиква умствено и прочувствено задоволство на представителите на този знак, а също по този начин успокояват яростта и негодуванието им.

Телец
Като един същински фен на положителната храна, Телецът обича да похапва сладко, даже и когато готви. Плодът, подобаващ за тази зодия е банан – въпреки да са с по-високо наличие на фруктова захар, бананите усъвършенстват здравето на черния дроб и храносмилателната система на зодиакалния знак.

Близнаци
Близнаците са известни с възприятието си за комизъм и деен метод на живот и в този ред на мисли плодът манго им оказва помощ да се заредят с сила, карайки ги да се усещат щастливи и сполучливи.

Рак
Представителите на зодиакалния знак Рак пък имат потребност от ананас, който им оказва помощ да се усещат самоуверени, проведени, бързомислещи и остроумни.

Лъв
Портокалът пък оказва помощ на Лъва да остане спокоен и толерантен. Плодът спомага на представителите на този зодиакален знак да покажат и артистичната си страна.

Дева
Идеалният плод за Девата е кокосовият орех – той им оказва помощ да се концентрират по-добре, да развиват уменията си, да се самоусъвършенстват, да мислят рационално и рационално.

Везни
Черешите са заредени с антиоксиданти и работят противовъзпалително. Те са идеалният плод за Везните, защото покачват тяхната креативност, преданост и развиват въображението им, построяват отзивчивите им умения и способстват за вътрешното благополучие.

Скорпион
Скорпионите пък имат потребност от черно грозде в моментите, когато се усещат раздразнени или ядосани. То ги поддържа спокойни и им оказва помощ първо да мислят и след това да работят.

Стрелец
Сочни червени ягоди – от това имат потребност Стрелците, с цел да подобрят любовния си живот. Консумацията на плода във форма на сърце въздейства позитивно и на равнището на благополучие на представителите на тази зодия.

Козирог
Една ябълка дневно в действителност пази докторите надалеч от Козирозите. Те са потребни за сърцето на представителите на този зодиакален знак, предизвикват волята и смелостта им.

Водолей
Водолеите би трябвало да прочистват мозъка си и да се зареждат със сила посредством плода папая. Тя им оказва помощ да каляват характера си и да поддържат положителното си възприятие за комизъм.

Риби
Най-добрият плод за Рибите пък е динята. Тя работи удобно на техните житейски и професионални задания, оказва помощ им да бъдат по-успешни в любовта и в развиването на персоналните им качества.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР