Плисета, A-образни силуети, любимият деним, дори кожа – вариациите на

...
Плисета, A-образни силуети, любимият деним, дори кожа – вариациите на
Коментари Харесай

Как да носим мини полата през зимата

Плисета, A-образни силуети, обичаният деним, даже кожа – вариациите на мини полата и тази година са безкрайни, а даже и в студа по никакъв начин не ни се желае да се разделяме с нея.

За благополучие стилната промишленост от дълго време е измислила плътните чорапогащи и клинове, само че те напълно не са задоволителни, с цел да сме сигурни, че зимният аутфит с мини пола наподобява по този начин, както ни се желае.

Най-важният детайл в тези визии в действителност са обувките. Защо? По простата причина, че мини полата разкрива краката ви и погледът веднагага попада точно върху тях. Което значи, че обувките би трябвало да бъдат вярно подбрани и по този начин, че да акцентират тази част на тялото по най-хубавия метод. Ние избрахме тъкмо три от настоящите модели и ви представяме три ефектни комбинации.

Велурените ботуши над коляното 

 3-ways-mini-skirt-1

 mini-skirt-outfit-over-the-knee-boots-600x600

Комбинацията от пола и чизми изисква останалите детайли в облеклото да останат семпли. В случай, че избирате това комбиниране за всекидневието, прибавете обичания си пуловер, бил той и овърсайз. Можете да изберете и елементарен тишърт и черен блейзър, а що се отнася до чантите – заложете на типичен модел.

Най-дръзките есенни трендове

Ниските оксфордски обувки 

 3-ways-mini-skirt-2  mini-skirt-outfit-faux-fur-jacket-600x600

Тъй като те са синоним на по този начин наречения “preppy chic ”, умерено можете да заложите на плисирана пола, такава с претекст на каре или пепит. Съчетайте с бяла риза или различен тип едноцветен топ и се възползвайте от опцията да прибавите по-интересна връхна дреха. Палто с косъм, елек или класическо двуредно палто разрешават да добавите и доза цвят, под формата на шал или чанта.

Ботите до глезена

 3-ways-mini-skirt-3  mini-skirt-outfit-bodysuit-600x600

Ако сте като нас, то евентуално отказвате да се разделите с този модел даже през зимата. Ботите издължават краката и слагат акцент върху тях, по тази причина изберете обикновен топ и завършете с кожено яке или обичаното палто в цвят карамел. Този жанр е подобаващ и за празненство, тъй че прибавете обичаните си бижута и клъч в металик, с цел да трансформирате визията.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР