Пликове от луксозни бутици в ръце с ръкавици: един от

...
Пликове от луксозни бутици в ръце с ръкавици: един от
Коментари Харесай

Емблематичният мол Дубай отново отвори врати

Пликове от първокласни бутици в ръце с ръкавици: един от най-големите търговски центрове в света, известният и бляскав мол "Дубай " (Dubai Mall) през вчерашния ден отвори порти със строги ограничавания, наложени от емирството на фона на пандемията на ковид, споделя Франс прес.

На един от огромните основни входове, където клиентите са привикнали да поверяват своите 4х4 или поршета на портиера, чиновниците носят черни тениски с надпис "Добре пристигнали още веднъж ".

С усмивка и инфрачервен "пистолет ", ориентиран към челото, те посрещат посетителите, с цел да премерят температурата им, защото треската е един от главните признаци на зараза с Ковид-19, предава Българска телеграфна агенция.

Разположен в сърцето на града, мол "Дубай " не е просто търговски център. Той е една от главните атракции на бедното на нефт емирство, което натрупа благосъстояние и международна популярност посредством своите фараонски планове и диверсифицирана стопанска система - от туризъм до интернационален превоз, финанси и недвижими парцели, отбелязва Агенция Франс Прес.

С повече от 1300 магазина, ситуирани на повърхност от над един милион квадратни метра, и към 80 милиона гости всяка година, това е най-големият и най-посещаван търговски комплекс в света, съгласно притежателя му, колоса за недвижими парцели Емаар (Emaar).

Производител на обувки на международни марки стопира за два дни активността си във Виетнам

В сходство с рестриктивните мерки, наложени от управляващите, киното, ледената пързалка и даже огромният шадраван на мола, който е известен туристически ъгъл, ще останат затворени до ново разпореждане.

Врати към момента няма да отвори и наблюдателната платформа "На върха ", ситуирана на 124-ия и 125-ия етаж на най-високата кула в света "Бурдж Халифа ", намираща се в съседство с комерсиалния център.

Туризмът е основен бранш от стопанската система на Дубай, който през 2019 година посрещна над 16 милиона задгранични гости. Тази година емирството се надяваше на към 20 милиона, преди да избухне пандемията, напомня Агенция Франс Прес. /
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР