Плейофните двубои са класиране на финалите на Европейското първенство, които

...
Плейофните двубои са класиране на финалите на Европейското първенство, които
Коментари Харесай

Приемаме Унгария през юни?

Плейофните дуели са класиране на финалите на Европейското състезание, които трябваше да се състоят през този месец, се отсрочват за юни. Това значи, че България би трябвало да одобри Унгария на стадион " Васил Левски " точно по това време, в случай че изискванията разрешават. Така чаканият бараж трябваше да се изиграе на 26 март. При триумф против унгарците България ще одобри няколко дни по-късно спечелилия от двойката Исландия - Румъния, а при нова победа " трикольорите " ще се класират на Евро 2021.
Това е едно от решенията, които са взети на днешната видеоконференция, проведена от УЕФА. Както и новината за отлагането на Евро 2020 с една година, която бе оповестена от Норвежката футбола федерация, по този начин и тази информация бе доказана по еднакъв метод. Този път формалният източник е Полската федерация. В известието на уеб страницата на асоциацията написа, че плейофите и другарските дуели, които трябваше да се играят през март, са пренасрочени за юни, като занапред би трябвало да се дефинират датите.

Разкриват се още две значими решения от през днешния ден - финалите в шампионата Лига на нациите, които трябваше да се проведат през юни идващото лято, както и женското Европейско състезание, планувано за същия месец идната година, също ще имат нови дати. Това важи и за квалификациите за Световното състезание, планувани за юни 2021 година. Клубовете са задължени да освободят играчите за новите дати за срещите на съответните национални тимове.
KOMUNIKAT

UEFA podja kluczowe decyzje dotyczce europejskiego futbolu reprezentacyjnego, a take klubowego w nadchodcych miesicach.

Najwaniejsza informacja: EURO 2020 ODBDZIE SI W 2021 ROKU!

Szczegóy https://t.co/WstERm6znY pic.twitter.com/D7CjfzXDw1
— PZPN (@pzpn_pl) March 17, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР