Плейофът за влизане в 1/4-финалите на Шампионската лига по волейбол

...
Плейофът за влизане в 1/4-финалите на Шампионската лига по волейбол
Коментари Харесай

Мартин Атанасов и Зираатбанк гостуват на Берлин РВ в единствения 1/8-финал на Шампионската лига

Плейофът за влизане в 1/4-финалите на Шампионската лига по волейбол за мъже, сред Берлин Рисайклинг Волейс и Зираатбанк (Анкара) с Мартин Атанасов в състава, ще се реши в един мач.

Решението на CEV е в съгласие и с двата тима и бе взето като разследване на пагубното земетресение в Турция и Сирия.

Двубоят сред първенците на Турция и Германия ще се играе през днешния ден, сряда (15 февруари) от 20:30 часа в емблематичната " Макс Шмелинг Хале " и ще бъде излъчен онлайн у нас по MAX SPORT 3. Реванш няма да има.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Дата за него в Турция (първоначално плануван за 8 февруари), не може да бъде избрана заради графика до началото на идващия кръг на Шампионската лига (четвъртфиналите стартират в интервала 7-9 март).

" Никой не може да направи нищо в тази сложна обстановка и намирането на заслужено спортно решение не беше елементарно. В последна сметка обаче успяхме да стигнем до съглашение по предложение на CEV ", изясни ръководещият шеф на Берлин Рисайклинг Кале Нируманд.
 Супер Мартин Атанасов с 20 точки, Зираатбанк със страховит поврат против Галатасарай при дебюта на Хуанторена Супер Мартин Атанасов с 20 точки, Зираатбанк със страховит поврат против Галатасарай при дебюта на Хуанторена
Припомняме ви, че предишния понеделник турското държавно управление анулира всички спортни събития в страната за неустановен интервал от време, заради което берлинчани, които към този момент бяха на път за Анкара, се върнаха.

Победителят от мача ще срещне клубния международен първенец Сър Сикома Монини (Перуджа) от Италия на 1/4-финалите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР