Плеймейтката Златка Райкова не може да се диша с бъдещия

...
Плеймейтката Златка Райкова не може да се диша с бъдещия
Коментари Харесай

Златка Райкова във война с бащата на Благо

Плеймейтката Златка Райкова не може да се диша с бъдещия си свекър Жоро Георгиев, научи „ Галерия “. Бащата на Благой Георгиев също не я одобрявал и през цялото време бил срещу връзката им.

Нещо повече – Жоро бил толкоз отчаян от избора на сина си, че отказал да ги благослови и да участва на сватбата им. Това била и една от аргументите двамата към момента да нямат брак, настояват фамилни познати. Другата причина са парите.

 „ Синът ми е златно момче, доста добър, религиозен, на мравката път прави. За това и дамите цялостен живот го употребяват. Шафрантиите са унищожили толкоз доста хора, тъпо за сина ми, че по този начин и не случи на жена ”, изплака неотдавна бащата на Джизъса пред медиите.

С това той за следващ път удари пестник на Райкова , която преди няколко месеца го направи дядо за четвърти път. Според осведомени Жоро Георгиев към момента не е виждал внучето си от Златка точно поради обтегнатите им връзки.

Най-големият бодил в очите му била първата му снаха Христина Витанова . Според него тя е най-голямата използвачка измежду дамите му. От нея Джизъса има две деца и й заплаща прехрана от 5000 евро. Толкова превеждал по сметката и на втората си жена Есмер Омерова, от която има наследник.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР