Плеймейтката Златка Райкова направи нещо неочаквано от мнозина, при това

...
Плеймейтката Златка Райкова направи нещо неочаквано от мнозина, при това
Коментари Харесай

Показа кой от двамата струва повече: Златка Райкова публично "закла" Благой Георгиев и "прегърна" Георги Валентинов!

Плеймейтката Златка Райкова направи нещо ненадейно от мнозина, освен това обществено. Тя изрази непосредствено отношението си към двамата си някогашни мъже - Благой Георгиев и Георги Валентинов, като " закла " единия и " прегърна " другия пред очите на всичките си почитатели и фенове на " Сървайвър ".

Запитана от почитатели дали Георги е нервак, който й е викал по време на връзката, съдейки по държанието му във формата, Златка отвърна мигновено. " Георги е добър човек, има положително сърце. Не си правете неверни заключения, тъй като не той е " неприятният воин " в тази ситуация ", написа Златка Райкова.

С това тя даде действително да се разбере кого не понася и че това е Джизъса. Знаем, че Валентинов търпи много обиди и отрицателно отношение от феновете на предаването по тази причина, че е в тима на Благой и действително му е дясната ръка. Георги слуша и извършва желанията на екс футболиста, чиято съществена цел явно е да избави някогашната си държанка Татяна от отпадане.

Това се харесва на все по-малко хора, а публиката всеобщо плюе по Благой Георгиев, около който го отнася и ММА боецът. Думите на Златка Райкова обаче са показателни, както за това кой какъв брой коства, по този начин и за това кой от двамата по какъв начин се е отнасял към нея преди време.

Сега знаем, че на Злати й следва раждане, което се чака всеки миг, а бащата на второто й детенце е арменецът и също някогашен състезател Карен Хачатрян.

Тагове: Златка Райкова Георги Валентинов благой георгиев Джизъса плеймейтка бебе Карен Хачатрян спортист
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР