Плеймейтката Златка Райкова и футболистът Благой Георгиев-Джизъса са в очакване

...
Плеймейтката Златка Райкова и футболистът Благой Георгиев-Джизъса са в очакване
Коментари Харесай

Златка чака бебе от Джизъса

Плеймейтката Златка Райкова и футболистът Благой Георгиев-Джизъса са в очакване на общ правоприемник. Това безмълвно удостовери русокосата изкусителка.

Съквартирантката й в настоящия сезон на „ Биг Брадър: Most Wanted “ Жени Калканджиева означи, че в медийното пространство се върти сюжет за бебе, само че явно такова няма. Златка обаче показа, че под огромната рокля има някакво коремче и смени тематиката. При преместването на багажа Джизъса пък й забрани да подвига тежко, което още веднъж е индикация за възможна бременност, написа "Монитор ".

Малко по-късно една от най-обсъжданите всемирски двойки у нас си спретна и първия фамилен скандал в Къщата на Големия брат. Красавицата загатна, че преднамерено е саботирала задачата, в която те са сложени с други сътрудници, до момента в който Благой остана в рискова непосредственост съвсем до края с друга жена.

Това ще е първа рожба за Райкова и четвърта за Георгиев. Той възпитава наследник и щерка от гимнастичката Христина Витанова, като се радва на още едно момченце от татарката Есмер Омерова.

За връзката сред Русата Златка и Джизъса се приказва от лятото. През март тя получи годежен пръстен, до момента в който се разхожда в обувките на Мадона в предаването „ Като две капки вода “. Тогава тя одобри предлагането от някогашната си възлюбена - ММА боецът Георги Валентинов, на който е кака със седем години. Не е ясно дали Благо е поставил завършек на връзката им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР