Плеймейтката Златка Димитрова впечатли в последно време всички с постоянството

...
Плеймейтката Златка Димитрова впечатли в последно време всички с постоянството
Коментари Харесай

Бизнес дама, фитнес модел и перфектна майка! Рецептата за успех на Златка Димитрова

Плеймейтката Златка Димитрова впечатли напоследък всички с постоянството си във фитнес залата, което докара до впечатляващи резултати.

Златка в действителност наподобява като да е подготвена за някой конкурс:

Не ни е известно да е взела участие неотдавна в подобен, само че пък към този момент е реалност нейният нов бизнес - тя стана онлайн треньор и диетолог. 

Преди време писахме за нейния хранителен режим, направен от фитнес гуруто Кирил Тенев.

Но по какъв начин съумява да съвмести работата, тренировките и това да бъде задоволително време до сина си Миро?

Трудно. Или най-малко това е най-общият отговор. Моделът показа пред " На Кафе ", че все още само го поверява на майка си или на племеницата си, с цел да съумява да тренира. 

Иначе Златка и синът ѝ са неразделни. Плеймейтката разкри, че желае всеки един миг да е с Миро. Детенцето било доста мечтано от нейна страна и благодари на Бога всеки ден за него.

Двамата прекарали цялото лято на каравана на брега на морето и след наложителната си подготовка Златка по през целия ден тичала след сина си. Двамата ставали всеки ден в 6:30 сутринта и прекервали целия ден под лъчите на слънцето. 

Що се отнася до фитнеса и формата си, за която отнесе доста рецензии, Златка съобщи, че всичко прави единствено и само за себе си. Харесва се, усеща се добре и има намерение да спортува даже повече.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР