Плеймейтката обясни, че се влюбила в роклята от пръв поглед,

...
Плеймейтката обясни, че се влюбила в роклята от пръв поглед,
Коментари Харесай

Златка Райкова: Сватбената ми рокля не е секси

Плеймейтката изясни, че се влюбила в роклята от пръв взор, само че това не опречило дълго да обикаля бутиците. „ За сватбата си желаех да бъда Пепеляшка и не желаех да пъдя оня секси тип, който всички чакаха от мен, а желаех да бъда по-нежна, сантиментална и семпла.

Роклята я подбрах доста елементарно, след дълго циркулиране се върнах на началната точка. Разглеждах какво ли не, само че това си беше моята рокля “, споделя тя в изявление за NOVA.
Реклама
Райкова е безапелационна, че актуалният й мъж Карен е огромната й обич и е щастлива, макар несполучливия си опит да сътвори семейство с Благо Джизъса и преди този момент с Георги Валентинов. " Винаги бих дала втори късмет на различен човек. Нямам право да се предавам “, изясни Райкова, която отпраши дружно с двете си деца на другия завършек на света в Тайланд.
Реклама
Младото семейство дружно с домашна помощничка избягаха от снега и кишата за цели три седмици, а синовете на Златна бързо привикнаха с новото място. Благой даже язди слон дружно с втория си татко.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР