Плеймейтката Нора Недкова за малко да заплува с колата си

...
Плеймейтката Нора Недкова за малко да заплува с колата си
Коментари Харесай

След зверски запой Нора Недкова заби кола за 60 бона в лодка

Плеймейтката Нора Недкова за малко да заплува с колата си в морето на пристанище “Марина Диневи ” в Свети Влас, заяви Флагман.бг, базирайки се на очевидци на случая. Екшънът с моделката е станал към 6 часа през вчерашния ден сутринта, когато тя към този момент си тръгвала след парещ ваучър с приятелки на откриването на баровския „ Planet Yacht ” клуб. Със собствен коментар по тематиката избухна и Мартин Карбовски, който написа във фейсбук:

“Само значимите неща пускаме тука знаете.Плеймейтката Нора Недкова паркира в морето, чака пътна помощ.Нисан Джук коства 60 хиляди лв., само че не е амфибия. Какво е амфибия?!:)) ”.

По думите на очевидци, миската подкарала аления „ Nissan Juke ” с високите си токчета и убийствена секси рокля с маневра обратно, само че не решила обстановката и се блъснала първо в една от лодките, а по-късно за малко да потъне в морето. За благополучие пропаднала единствено задницата на автомобила, а плеймейтката изскочила ужасена на открито. От поглъщане я избавила само дребната лодка в морето, която подпряла Нисана и той не пропаднал в морето.На мястото на случая незабавно пристигнали служители на реда, а през това време Недкова повикала своя другарка и я убеждавала да каже, че тя е подкарала колата, оповестяват още очевидците на случая. Когато видели обезпокоената секс бомба и приятелката й, служителите на реда били безусловно стъписани, само че повикали пътна помощ да помогне на двете дами в неволя. Тъй като Нора и приятелката й дали комплицирани пояснения за случая, сега се обяснява по видеозаписи кой е бил зад кормилото на аленото возило. Според “Флагман ” знойната хубавица Соня Урумова е приятелката, която прикрила пред служителите на реда изцепката на плеймейтката Нора Недкова.

Бившата любовна тръпка на Слави Трифонов пък разяснява в обществените мрежи случая по следния метод: “Е Откриехме сезона уместно! Купонът ни беше толкоз щур и парещ, че една от приятелките ми се разгорещи толкоз, че реши да охлади задните ни гуми, за изтрезняване! Еее, посмяхме се, айде “Corona, ciao! ”! Dragana Spasovska Sonya Urumova. И тази вечер отново! ”. (запазваме истинския текст, б.ред.) Истината, съгласно очевидци, които са били в прилежащ автомобил с този на Недкова обаче и оповестиха новината за Флагман.бг, е, че незабавно след случая Нора побързала да позвъни на приятелката си. Тя единствено я попитала дали е пила сега и може ли да пристигна незабавно. Знойната Соня незабавно пристигнала да избави миската, споделила, че при започване на вечерта е изпила две чашки, само че към този момент нищо й нямало. Заради обърканите пояснения на двете секс бомби, служителите на реда ще обясняват кой е бил зад кормилото на аленото возило от видеозаписи. Тогава позвънили на Пътна помощ, а след това и на полицията. Първо на мястото пристигнала избавителната техника, а по-късно и патрулка. Нора Недкова купонясвала в шумна женска компания цяла нощ. Първоначално дамите били в „ Planet Yacht ”, след което траяли в пиано бара на марината. Една от атрактивните секс бомби, с които Недкова разливала скъпото шампанско нощес, е дубайската принцеса Драгана Спасовска.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР