Плеймейтката Нора Недкова за малко да стане мишена на женски

...
Плеймейтката Нора Недкова за малко да стане мишена на женски
Коментари Харесай

Нора Недкова на косъм от женски бой

Плеймейтката Нора Недкова за малко да стане цел на женски пердах, научи HotNews. В съблекалнята на столичен клуб наскоро се разразила препирня сред нея и няколко танцьорки, които небрежно запушили огромната уста на русата упоритост. Въпросната вечер на Недкова й предстояло да дебютира на сцената в амплоато на денсър.

Недкова провокирала сама абсурда сред нея и останалите девойки. Още с влизането в заведението тя почнала да показва искания и голямо самочувствие. Всъщност огромната драма на госпожицата била, че не харесала прическата си, с която пристигнала. "Неспираше да пуфти и да подрежда като незадоволена жена. Не спираше да се вайка по какъв начин не можела да излезе с такава прическа на сцената и по тази причина се наложи да извика коафьор на място, който да й оправи буклите ", описват очевидци на разправията.

Нора показала пренебрежение към присъстващите, като най-нагло избутала едно от девойките, което се подготвяло за изявата пред огледалото. То обаче не й останало длъжно и я сложило на място словесно. "Ало, я не се бутай като овца! И без огледало пред себе си, по-хубава няма да станеш! ", посякла я възмугената от държанието й госпожица. В този миг Недкова заплашила, че някой ще яде пердах, в случай че продължава да й се приказва по същия метод. Със заканите си обаче не познала, тъй като танцьорките на клуба й дали да се разбере, че е на непозната територия и току виж от фризурата й не остане и косъм.

"Страшна селянка е тази Нора. Не се поглежда, че в лицето е като маймуна, а си придава значимости като че ли е огромната звезда ", установили неволни очевидци на женската препирня.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР