Плеймейтката Нора Недкова има нов любовник, разбра HotArena. Блондинката, която

...
Плеймейтката Нора Недкова има нов любовник, разбра HotArena. Блондинката, която
Коментари Харесай

Нора Недкова спи с богат, женен турчин! На него се дължат честите й отскачания до Истанбул

Плеймейтката Нора Недкова има нов ухажор, разбра HotArena.

Блондинката, която нашумя със скандалните си участия в предаванията „ Черешката на тортата ” и „ ВИП Брадър ”, е залюбила богат турчин, издават хора от обкръжението й.

Актуалният й настойник бил женен за друга, само че това не му пречело постоянно да мачка чаршафите с еротичния модел, писа „ Уикенд “.

Нора не крие, че в последно време прекарва много време в Истанбул, но не споделя детайлности за персоналния си живот. Клюката гласи, че любовникът й бил задоволително великодушен, с цел да задоволява капризите й, само че пък нямал желание да се развежда и да официализира връзката им. Недкова не желала да го притиска и все още обстановката изцяло я удовлетворявала. Блондинката се похвалила пред приятелки, че турчинът постоянно й правел скъпи дарове и пръскал луди пари по нея, тъй че фамилното му състояние никак не я тормозило. Наскоро й подарил очила на „ Луи Вютон ” за 650 евро и чанта „ Гучи ” за 1800 евро .

Преди да се запознае с сегашния си съкровен сътрудник, плеймейтката дълго време бе сама. Тя имаше къса връзка с предприемача Христо Сираков, прочут като Ицо Стоте Манекенки, въпреки че по думите й връзките им били единствено другарски. Въпреки че Нора гневно отхвърля да е спала със застаряващия плейбой, очевидци неведнъж са ги засичали да се опипват и да си потеглят дружно на разположение от столични заведения.

Най-сочната клевета към Недкова е обвързвана с шоумена Слави Трифонов.

Двамата се срещнаха, когато тя гостува в предаването му, а той не скри благосклонностите си към нея. Говори се, че напролет на предходната година  плеймейтката е гостувала в първокласното имение на Дългия в Монако. Авантюрата им обаче не траяла дълго, тъй като Трифонов бързо се отегчил от русокоската и я разкарал. „ Много си готина, само че си ужасно елементарна! ”, споделил й Слави, в случай че се има вяра на мълвата.

Според осведомени риалити звездата изпаднала в прочувствена дупка, когато за следващ път останала без гадже. Тя всяка вечер обикаляла заведенията в търсене на огромната обич, само че все удряла на камък. Недкова нееднократно е споделяла, че среща огромни компликации с мъжете, които не успявали да се оправят с „ сложния й темперамент ”. „ Аз съм мощна, самостоятелна и амбициозна жена, а мъжете бягат и се опасяват от такива! ”, утешавала се Нора.

Точно когато била най-отчаяна, плеймейтката срещнала настоящия си ухажор. Завързали контакт около общи другари и първоначално поддържали връзка от разстояние. Той няколко пъти пътувал да София, с цел да я види, а след това тя му гостувала в Истанбул.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР