Плеймейтката Николета Лозанова защити честта на Ники Михайлов, опровергавайки категорично

...
Плеймейтката Николета Лозанова защити честта на Ники Михайлов, опровергавайки категорично
Коментари Харесай

bTV се отказа от риалитито, в което Николета Лозанова трябваше да роди в ефир

Плеймейтката Николета Лозанова отбрани достойнството на Ники Михайлов, опровергавайки изрично слуховете, че е заченала ин витро.

 

След като в продължение на девет години не можа да зачене, тя се подложи и на няколко ин витро процедури, с цел да се снабдят с правоприемник. Двамата даже отишли до Турция, където са най-големите светила в тази област, само че се оказало, че не се нуждаят от услугите им.

 

След като експертите създали цялостни проучвания и на двамата с Николай открили, че нямат несъответственост. Затова и не се стигнало до ин витро. Посъветвали ги просто да се успокоят и нещата ще бъдат наред, както и станало – отпътували на отмора и чудото се случило.

 

Николета обаче не пропусна да показа голямото си отчаяние от най-големите светила по ин витро процедури в България, които от години я убеждавали, че с Михайлов не могат да имат дете по натурален път и я тласнали към изкуствено осеменяване, даже към сурогатно майчинство, от което се възползва фолк дивата Камелия.

 

Николета и Николай към този момент знаят пола на бебето и са в трескаво очакване на появяването му на бял свят. Очаква се рожбата им да се роди през февруари идната година.

Междувременно стана ясно, че bTV са се отказали да излъчат риалити шоуто с бременността й и раждането, което надали не щеше да се случи по малкия екран. Както към този момент стана ясно, медията бе построила специфична къща, където да се случат събитията, само че в последния миг дали на заден и тези дни съобщили на Лозанова, че се отхвърлят от плана.

 

Причина за отдръпването им, са събитията към свекър й Борислав Михайлов и публичния митинг по отношение на него и активността му като началник на БФС. Те си дали ясна сметка, че неприятният имидж на Михайлов може да настрои цялото общество против тях. Разпореждането за замразяването на шоуто пристигнало от чужбина, а Николета била изцяло сломена от изненадващия процес на събитията.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР