Плеймейтката Николета Лозанова е в очакване на първата си рожба

...
Плеймейтката Николета Лозанова е в очакване на първата си рожба
Коментари Харесай

Николета заченала с инвитро

Плеймейтката Николета Лозанова е в очакване на първата си рожба от вратаря на Левски Ники Михайлов. Тя се похвали персонално за щастливото събитие, публикувайки в Инстаграм голи фотоси от другоземен плаж. На фотосите се вижда големия й стомах, а текстът под тях гласи: „ Две сърца в едно тяло “.

 

Доколкото може да се съди по фотосите, плеймейтката е в шестия месец от бременността си, само че всички се чудят по какъв начин е съумяла да резервира толкова дълго време тайната за бебето. Факт е, че до сряда вечер никой не подозираше за идното й майчинство. Дори хората, минаващи за нейни близки другари, останаха сюрпризирани от вестта.

 

Запознати разкриват, че НиЛо от дълго време желала правоприемник от Малката перука, за който нееднократно е подчертавала, че е мъжът на живота й. След като станало ясно, че няма да успее да я оплоди по натурален метод, се подложила на инвитро. Предвид фактът, че не е в първа младост е обикновено да се тормози за яйчниковия й запас.

 

Инвитрото е осъществено в една от най-елитните клиники в страната, където разбираемо, лекарите взимат скъпо, че и прескъпо. Преди инвитрото Михайлов се подложил на терапия за повишение качеството на спермата му, защото 35-годишният вратар страдал от мързеливи сперматозоиди. Именно заради тази причина няма деца, заченати по натурален метод до ден сегашен. По време на 10-годишната връзка с плеймейтката, футболистът стрелял с халосни патрон. Не по-различна била обстановката и до момента в който бил съкровен с Алисия.

Припомняме, че за разлика от него, „ баджанакът “ му Валери Божинов съумя небрежно да направи дете на певицата, както и на пловдивската Мис Плеймейт. Към днешна дата щерката на Лозанова от Божинката е на 11 години.

 

За да са 100% сигурни, че опитите им за рожба ще се увенчаят с триумф, Николета и Мамин Ники замразили яйцеклетки и сперматозоиди и за възможни бъдещи инвитро процедури. За момента по този начин и не излиза наяве дали този генетичен материал ще бъде употребен след време от фамилията, или пък ще бъде дарен за потребностите на бездетни майки и татковци.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР