Плеймейтката Моника Валериева и актуалният фолк певец Меди отново са

...
Плеймейтката Моника Валериева и актуалният фолк певец Меди отново са
Коментари Харесай

Моника Валериева отново е с циганина Меди

Плеймейтката Моника Валериева и настоящият фолк артист Меди още веднъж са дружно. Силиконовата хубавица пусна видео по какъв начин се целува с чалга артиста от ромски генезис и хищно му пуска език. Разбира се, той също й отвръща, написа „ Уикенд ”.

Двамата публично потвърдиха, че са двойка при започване на тази година, като даже си татуираха имената на тялото си. Само няколко месеца по-късно изненадващо се разделиха, само че от известно време още веднъж са се събрали. Моника изкара цяло лято на морето, където неразделно придружаваше обичания си по участията му и го пазеше от последователки и почитатели.



Преди Меди Моника в никакъв случай не беше показвала обществено мъжа до себе си. През 2018-а тя се сгоди за катарски милионер, само че по този начин и не разкри кой е той, а малко по-късно двамата се разделиха, тъй като баровецът се оказа фамилен. Бръмчалката стана известна около късата си секс спекулация с футболиста Валери Божинов, която по този начин и не удостовери публично. Силиконовата красавица беше обвързана и с Карен, който в този момент е избраник на Златка Райкова, само че му изневери и се разделиха. Сега Валериева твърди, че е разкрила щастието с Мехмед Гогов, както се споделя настоящия ромски артист.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР