Плеймейтката Моника Валериева е решила да гради ново амплоа. Тя

...
Плеймейтката Моника Валериева е решила да гради ново амплоа. Тя
Коментари Харесай

Неузнаваема! Моника Валериева си отряза косата и е по-секси от всякога на гореща СНИМКА 18+ от леглото!

Плеймейтката Моника Валериева е решила да гради ново амплоа. Тя захвърли екстеншъните и дългите нокти и заложи на по-натурален тип. Моделката съкрати косата си до раменете и получи куп похвали за това решение.



Абонатите не пропуснаха да похвалят и стегнатите задни елементи на Валериева, които се акцентират от златистата прилепнала пола, с която е облечена. Ден по-късно тя зарадва почитателите си и с разголена фотография от леглото, на която разкрива целия капацитет на загорялото си барабанче.



Откакто Валериева откри настоящия си избраник - милионер от Катар, тя не стопира да демонстрира високия си стандарт на живот. Забравила за чалготеките и " комплексарските " заведения, Моника избира да прекарва времето си с обичания в топлите страни. На това се дължи и мощния шоколадов загар на силиконката.

Често е придружавана от Велина Узунова, за която също се мълви, че е забила съветски милионер. За разлика от Моника, Велина на никое място не демонстрира толкоз искрено какво се случва в персоналния й живот.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР