Плеймейтката Марешка Бардем е поредната участничка в конкурса, която навлиза

...
Плеймейтката Марешка Бардем е поредната участничка в конкурса, която навлиза
Коментари Харесай

Още Една Плеймейтка Атакува Музикалната Сцена

Плеймейтката Марешка Бардем е следващата участничка в състезанието, която навлиза в музиката. За разлика от колежките си, които пропяха чалга, то Марешка ще опита с хип-хоп.

„В момента приготвям парчето, не желая да издавам никакви детайлности, само че имам вяра, че ще се хареса. Ще бъда продуцирана от американска музикална компания“, показа плеймейтката в изявление за „Famous VOX“ и Secret.bg.

Неотдавна тя снима следващата си гола фотосесия. „Мога да си разреша да се фотографирам гола, не всяка жена може“, посочи тя.

@mareshka.official в студиото на @famousvox #radio #vox #famous #famousvox #night #show #girl #playmate #playboy #instagram #like4like #followforfollow

Публикация, споделена от Famous VOX (@famousvox) на Мар 28, 2018 в 1:43 PDT

Марешка се прочу изключително след края на последния конкурс „Плеймейт на годината“, когато влезе в изострен спор с победителката Нора Недкова. Официалният мотив бе, че Бардем е разгласила фотография на Нора, на която тя не се харесва.

„Конфликтът с Нора беше сред нас, не обществен. След като завоюва тя пристигна при мен и ми сподели нещо, което ме обиди, само че няма да разкрия какво. Публикувах нейна фотография, която беше качена от други и честитих успеха й“, споделя Марешка.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР