Плеймейтката Марешка Бадерм най-накрая откри сина си, научи HotArena. Самата

...
Плеймейтката Марешка Бадерм най-накрая откри сина си, научи HotArena. Самата
Коментари Харесай

Марешка Бадерм откри сина си след 7г: Най-накрая знам как изглежда!

Плеймейтката Марешка Бадерм най-сетне откри сина си, научи HotArena. Самата тя показа вълнението си в мрежата, че след цели 7 години съумяла да откри много сериозна диря, която може да я води непосредствено при детето.

" Най-важното за мен е, че към този момент знам по какъв начин наподобява синът ми, видях лицето му, тъй като аз имах единствено една фотография до момента и тя беше от времето когато е бебе ", показа Марешка пред „ Телеграф “.



До информацията моделката стигнала напълно инцидентно с помощта на обществените мрежи. В профила и в Instagram я разкрила друга чеченка,  чието дете се оказва съученик със сина й. Освен че е в положително здраве и се развива добре от видеото схваща и в кое учебно заведение учи момченцето, което пък се оказва и първата по-добра след за нея в фантазията й най-сетне да успее да прибере детето си.

Припомняме, че хубавицата с чеченски корен бяга от родината си през 2014 година, откакто минава през същински пъкъл в фамилията си.

" Жената в Чечня няма права . Тя е превърната безусловно в робиня на мъжа си и би трябвало да търпи всичките му унижения. Избягах просто за една нощ,  нямаше по какъв начин да вземем дребния, нямах позволение. В Русия на границата щяха да ми желаят документ. Нямах пари. Аз съм спала на пейки по улицата, до момента в който съумея да избягам “ спомня си Марешка
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР