Плеймейтката Жанета Осипова никога не е отричала, че има корекции

...
Плеймейтката Жанета Осипова никога не е отричала, че има корекции
Коментари Харесай

Това същото момиче ли е? Вижте Жанета Осипова преди корекциите

Плеймейтката Жанета Осипова в никакъв случай не е отричала, че има корекции по себе си. Наскоро тя даже понижи доста размера на устните си, като по този начин даде позитивен образец на почитателите си. Красавицата сподели, че е към този момент доста над тези неща и би желала да се приближи повече до естествената си хубост. 

Виж още: Романтиката им отива: Папи Ханс и Сара с нова порция жестоки снимки 

Жанета постоянно е била жена, която се грижи за себе си и се поддържа, само че евентуално не са доста хората, които си спомнят (или въобще са я виждали) без подобренията по лицето и тялото ѝ. Преди години русокоската e залагала най-вече на грима, с цел да подчертае едно или друго, само че с времето външността ѝ се трансформира тотално.

Виж още: Враждата продължава: Дрейк пуска албума седмица след Кание, обложката му - скандализира 

Не е ясно през какви процедури е минала Жанета, само че е несъмнено, че има хиалурон в устните и ринопластика. Осипова е споделяла, че не е легнала под ножа поради суетата си единствено, а тъй като злобни и ревностни дами са ѝ чупили носа, освен това два пъти. Красавицата няма промяна на бюста и даже бе известна, като една от дребното плеймейтки с естествено огромни гърди. 

Виж още: Сватба или просто клюки? Даяна Ханджиева влюбена и сияеща 

Изображение: https://www.instagram.com/janetaosipova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР