Плеймейтката Жанет Нейчева твърди, че има вземане-даване с Константин и

...
Плеймейтката Жанет Нейчева твърди, че има вземане-даване с Константин и
Коментари Харесай

Плеймейтка развежда Коцето

Плеймейтката Жанет Нейчева твърди, че има алъш-вериш с Константин и била интимна с артиста. 19-годишната гърла е запалена по тялото и творчеството на фолк изпълнителя и не пропуща да е на първия ред на всяка негова изява освен в София.

"Хайде в този момент държанка ли съм на Константин или не съм? Още нещо да ви интересува за живота ми, че по този начин навлизате в него? Явно моят живот е по-интересен от вашия ", написа плеймейтката в мрежата откакто историята й доби публичност.

Познати на Жанет обаче разкира, че тя наиситна се е пробвала да стане обичана на Константин, който е женен за Надя и има две деца от нея. Твърди се, че плеймейтката желала да се наложи в светските среди и най-вероятно сама е популяризирала мълвата, че мачка чаршафите с артиста, който наското бе в "Биг Брадър " и също стана обект на женски усеща от страна на Зорница Линдарева.

На въпрос дали в действителност е държанка плейметйката дава отговор: "Може и да съм спала ". После се застрахова: "Коцето доста ми харесва и постоянно ще ми харесва, само че това не значи, че като съм на всяко негово присъединяване, имам нещо с него ".

Коцето удостовери, че познава Жанет от изявите си, на които тя постоянно е на първия ред, само че връзките им стигат до такава степен и нищо повече, написа в. "Телеграф ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР