Плеймейтката Биляна Василева – Пандора, която преди три дни бе

...
Плеймейтката Биляна Василева – Пандора, която преди три дни бе
Коментари Харесай

Плеймейтката Пандора излезе от ареста и обяви: Ченгета ме накиснаха, не карах чак толкова пияна!

Плеймейтката Биляна Василева – Пандора, която преди три дни бе хваната пияна зад кормилото и конфискуваха колата й, упрекна ченгетата в операции и шашма. Тя показа, че се тормози да не й сменят кръвната проба. Пандора, която е много известна в обществените мрежи, е лежала 3 дни в следствения арест поради провинението си. Припомняме, че при започване на седмицата тя бе хваната да кара колата си в несъответстващо положение, а дрегера отчел 2,2 промила алкохол в кръвта й. Последвало и задържането й.

„ Скъпи другари, преди няколко часа излезнах от районното и желая да разглася обществено в ефир, че ме е боязън да не ми сменят кръвната проба в болница „ Света Анна “ - по този начин както служителите на реда са ми сменили показанията и по този начин както служителите на реда, до момента в който си говореха сладко-сладко с мен, в действителност пишеха, че съм била несъответстваща, мъртво пияна, не съм можела да заставам на двата си крайници, смърдяла съм на алкохол... А персонално индивидът, който ми взе кръвната проба, ги видя всичките тези неща, дори ме кара да му духна, несъмнено. И в действителност, до момента в който са си говорели сладко-сладко с мен и са писали напълно други неща. Така че желая да го заявя обществено “, описа Пандора в Тик Ток. " Днеска съм аз на следващия ден вие ", написа към видеото й в обществената мрежа. 

Тя не отхвърля, че преди да седне зад кормилото, е била почерпена - пийнала си чаша-две вино. " Не бях чак толкоз пияна, колкото ме изкараха! Съвсем съответна си бях, по тази причина и се качих в колата ", споделя Биляна Василева.

В началото на седмицата в медиите се появи информация, че някогашната участничка в състезанието „ Мис Силикон “ се е разделила с фолксвагена си, откакто при инспекция тестът й с дрегер отчела над 2,2 промила алкохол. Миналата есен пък Пандора, която се изявява и като водеща в кабелна чалга телевизия, осъмна с изцяло опожарена кола пред блока си в " Нови Искър ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР