Плеймейтката Ася Капчикова се е върнала в помаклъка, сиреч в

...
Плеймейтката Ася Капчикова се е върнала в помаклъка, сиреч в
Коментари Харесай

Взрив!! Мъжът на Ася Капчикова изрева: Ти какъв парцал си, вън от дома ми!

Плеймейтката Ася Капчикова се е върнала в помаклъка, тоест в родния си Девин, натирена от мъжа си. Както знаем, тя криеше самоличността му още през цялото време и по този начин и не се появи с него и до през днешния ден. Въпреки че му роди три деца, трима сина.

Сега се схваща, че половинката й се споделя Ивайло и е ресторантьор, на който са кръстени и момчетата със странните имена Ивиан, Ианик и Ириан - по какъв начин ги измисли Капчикова, един Господ знае... Мъжът на някогашната Крисковица бил на 55 години, само че спортна натура и много непокътнат, възрастта не му личала.

Близки до изгонената Ася разкриха, че оня е доста богат, само че и експлозивен човек, който неведнъж скачал на Капчикова - освен вербално, несъмнено. От какво тъкмо се е вбесил в този момент, че да я изрита от вкъщи си единствено с облеклата на гърба й, не е ясно, само че е реалност, че Ася се върнала при майка си в Девин без пукната пара, а децата останали при татко си.

" Той й ги взе и съобщи, че не е почтена да се грижи за тях. Той е поел грижите като има и детегледачки, които вършат всичко за децата. Може би някои по-разкрепостени фотоси, изявления или флиртове на Ася, са си споделили думата ", разясняват осведомени.

Помним, че напролет на предходната година Ася Капчикова си разреши да се пусне много разголена в мрежата и очевидно сходни неща са пристигнали в повечко на мъжа й...

Инфо: Уикенд

Тагове: Ася Капчикова ресторантьор Кристовица Ивиан Ианик и Ириан плеймейтка Девин
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР