Плеймейтка се съблече гола пред храм-паметника Св. Александър Невски дни

...
Плеймейтка се съблече гола пред храм-паметника Св. Александър Невски дни
Коментари Харесай

Плеймейтка се снимала гола пред столичен храм

Плеймейтка се съблече гола пред храм-паметника " Св. Александър Невски " дни преди Коледа и скандализира освен вярващите.

Тазгодишната Мис Плеймейт Жанета Осипова скандализира обществото с еротични фрагменти, снимани пред храма. На фотосите силиконката театралничи с изрязано долни дрехи, високи дантелени чорапи и булчинско покривало. В формалния профил на моделката се появи видео, в което интимничи с младоженеца и се смее на всеослушание, до момента в който инцидентните минувачи в потрес следят протичащото се, написа в. " Телеграф ".

В мрежата незабавно се заформи спор сред феновете на Жанета и останалите, някои даже оферират силиконката да бъде санкционирана. Повечето се възмущават, че се кълчи гола пред погледите на минувачите, измежду които и деца.

Плеймейтката с горделивост е споделила фотоси, на които театралничи пред храма съвсем без облекла.

В формалния профил на моделката се появи видео, в което интимничи с младоженеца и се смее на всеослушание, до момента в който инцидентните минувачи в потрес следят протичащото се.

Оказва се, че фотосесията е част от фотосите на нов, чалга клип.

" Това е още по-отвратително, тези хора би трябвало да бъдат санкционирани, не съм виждала от дълго време такава долнопробност ", гневи се интернет потребителка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР