Плеймейкърът на Реал“ (Мадрид) - Лука Модрич, бе избран за

...
Плеймейкърът на Реал“ (Мадрид) - Лука Модрич, бе избран за
Коментари Харесай

Лука Модрич e номер едно в Шампинската лига

Плеймейкърът на „ Реал “ (Мадрид) - Лука Модрич, бе определен за най-хубав футболист в Шампионска лига през миналия сезон. Хърватинът оказа помощ на Кралския клуб за втора поредна година да победи в шампионата. Модрич завоюва наградата в конкуренцията на другите двама номинирани - някогашния му съотборник Кристиано Роналдо и звездата на „ Ливърпул “ Мохамед Салах.

При дамите за номер 1 в шампионата през предишния сезон бе приета датчанката Пернил Хардер от „ Волфсбург “.

УЕФА разгласи най-хубавите играчи по постове в Шампионска лига през миналия сезон. Логично премиите прибраха футболистите на спечелилия в шампионата „ Реал “. Това са вратарят Кейлор Навас, бранителят Серхио Рамос, полузащитникът Лука Модрич и нападателят Кристиано Роналдо, който от този сезон играе за „ Ювентус “.

Победителите бяха оповестени в Монако на церемонията за жребия за груповата фаза на Шампионската лига. Номинациите бяха направени от експертно жури, което се състои от 32 треньори и 55 публицисти.  На церемонията бе отличен и някогашният британски национал Дейвид Бекъм, който стана притежател на наградата на президента на УЕФА Александър Чеферин за 2018 г.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР