Плеймейкърът на Манчестър Сити Кевин де Брюин направи доста интересна

...
Плеймейкърът на Манчестър Сити Кевин де Брюин направи доста интересна
Коментари Харесай

Де Брюин със смела прогноза: 85 точки ще стигнат за нова титла

Плеймейкърът на Манчестър Сити Кевин де Брюин направи много забавна прогноза по отношение на това какъв брой точки биха стигнали на тима му да завоюва трета поредна шампионска купа на Англия. Белгиецът действително съобщи, че чака през сезон 2019/2020 конкуренцията да е бъде чак толкоз яростна.

През предходната акция, която се оказа историческа с невиждан за „ гражданите” и британския футбол домакински требъл, Сити имаше потребност от 98 точки, с цел да победи единствено с 1 втория Ливърпул. 28-годишният Де Брюин чака през новия сезон „ небесносините” да имат надалеч по-голям толеранс откъм неверни стъпки.

„ Не мисля, че ще имаме потребност да подобряваме достиженията от предходните два сезона (през 2017/2018 Сити приключи акцията със 100 точки – б.р.). Може би ще можем да спечелим с 85 точки”, разяснява Де Брюин.

„ Не става дума за това да се подобряваме, а да бъдем непрекъснати. Трябва да бъдем на равнище във всеки мач и да гоним успеха. Не постоянно би трябвало да търсиш да ставаш по-добър, тъй като в избрани обстановки би ли могъл да покажеш освен това?”

„ Да печелим всяка година по метода, по който го направихме в предходните две ще бъде пъклен мъчно, само че е хубаво да сме сложени в такава позиция”, съобщи Де Брюин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР