Плеймейкърът на Манчестър Сити Кевин Де Бройн заяви, че Интер

...
Плеймейкърът на Манчестър Сити Кевин Де Бройн заяви, че Интер
Коментари Харесай

Де Бройне: Резултатът във финала няма да промени историята, но ще помогне

Плеймейкърът на Манчестър Сити Кевин Де Бройн съобщи, че Интер има доста ясна еднаквост, само че “гражданите ” би трябвало да играят умерено и своя личен жанр вув финала на Шампионската лига сред двата отбора. Утре първенците на Премиър лийг ще се изправят против миланския гранд в решителния дуел за най-комерсиалния клубен шампионат в Истанбул.
 " Контра ": Може ли Интер да спре Манчестър Сити за требъл
“Не мисля, че ще променим нещо. Опитвам се да се отпусна и да се приготвя, както върша преди всеки мач. Просто пробвам да съм подготвен. Празнувахме купата след успеха над Челси, само че след финалът за Купата на Англия се прибрах непосредствено у дома. Жена ми беше заета и би трябвало да се грижа за децата, любувах се на няколкото почивни дни със фамилията си. ”
 Холанд: Искаме да приключим фантастичния сезон с трофея от ШЛ Холанд: Искаме да приключим фантастичния сезон с трофея от ШЛ
Манчестър Сити е считан за безспорен фавроти във финала, само че Де Бройне не подценява “нерадзурите ”.

“Не достигаш до край в Шампионската лига, в случай че не си задоволително мощен тим. Интер завоюва Купата на Италия и завоюва съвсем всичките си срещи в края на сезона. Те имат доста ясна еднаквост и система на игра. Никой не мисли, че ще ни е елементарно против тях. това е край и всеки тим стартира от равна позиция. Ние би трябвало да вкараме един гол повече и да се пазиме добре. Ако би трябвало да съм почтен, просто би трябвало да играем нашата игра, ” изясни белгиецът.
 Онана преди финала с Ман Сити: Страхувам се единствено от Бог, а не го виждам на терена Онана преди финала с Ман Сити: Страхувам се единствено от Бог, а не го виждам на терена
В последно време постоянно Манчестър Сити е определян като най-хубавият тим в историята, само че плеймейкърът не може да отговори на този въпрос.

“Не знам дали сме най-хубавият тим в историята, само че спечелването на Шампионската лига несъмнено ще помогне в тази посока, както и спечелването на требъл. Все отново резултатът във финала няма да промени целия път, който този тим измина в последните години. Опитваме да спечелим всеки един мач, без значение от съперника. Знаем, че в този момент е значим миг, само че опитваме да сме спокойни и да одобряваме по-леко нещата, ” съобщи Де Бройне.
 Звездите на Манчестър Сити кацнаха в Истанбул Звездите на Манчестър Сити кацнаха в Истанбул
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР