Плеймейкърът на Левски - Ивелин Попов е скочил на треньора

...
Плеймейкърът на Левски - Ивелин Попов е скочил на треньора
Коментари Харесай

Попето избеснял след смяната му в мача с ФК ЦСКА 1948 и скочил на Топчо

Плеймейкърът на Левски - Ивелин Попов е скочил на треньора Елин Топузаков и помощниците му по време на дуела с ФК ЦСКА 1948 в неделя. 35-годишният атакуващ футболист е реагирал остро при промяната си и е нападнал с реплики треньорския щаб, написа " Блиц ", представен от " Тема Спорт ".

" Нещастници, какви треньори сте вие!? ", изкрещял Попето към Топузаков и екипа му, откакто бе изваден от терена в 53-ата минута при 2:2. На мястото му се появи Асен Чандъров. Треньорският щаб на Левски е останал сюрпризиран от държанието на Попов. В обстановката плеймейкърът бе застанал да извършва ъглов удар, само че основният арбитър Георги Гинчев уточни, че промяната би трябвало да бъде осъществена и Попов напусна терена от Сектор В на стадиона в Бистрица.
 Фенове на Левски от Хисаря към Сираков: Явно сме останали недоразбрани!
Фенове на Левски от Хисаря към Сираков: Явно сме останали недоразбрани!

Босът на " сините " е декларирал, че е разполагаем да се срещне с тях в своя офис, само че последователите желаят срещата да е отворена за всички ентусиасти от района

Видимо нямаше и диря от отрицание по лицето му. Дори секунди по-късно камерите уловиха, че Попов се поздрави със съотборниците си, които бяха на скамейката, помощниците и треньорът Елин Топузаков, като нямаше и диря от напрежение. То може да се е породило по-късно. До момента през сезона 35-годишният футболист изигра 28 дуела във всички шампионати и вкара четири попадения. В дербито с ЦСКА изпусна дузпа, като тогава Топузаков пое виновността за избора на реализатор, а Попов отговори, че той носи цялата отговорност.

След дуела по нищо не си личеше, че е имало спор на скамейката през второто полувреме. Топузаков не сподели с държанието си да е раздразнителен, а в типичния си спокоен жанр разяснява миналата среща.
 Общинар прикани почитателите да подкрепят финансово Левски
Общинар прикани почитателите да подкрепят финансово Левски

Да помогнем на обичания тим да заплати задълженията си към Национална агенция за приходите, споделя Антон Койчев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР