Плеймейкърът на Левски Ивелин Попов е скочил на треньора Елин

...
Плеймейкърът на Левски Ивелин Попов е скочил на треньора Елин
Коментари Харесай

Напрежение в Левски! Попето скочил на "нещастника" Топчо

Плеймейкърът на Левски Ивелин Попов е скочил на треньора Елин Топузаков и помощниците му по време на дуела с ФК ЦСКА 1948 Сф в неделя. 35-годишният атакуващ футболист е реагирал остро при промяната си и е нападнал с реплики треньорския щаб, написа Блиц.

„ Нещастници, какви треньори сте вие!? “, изкрещял Попето към Топузаков и екипа му, откакто бе изваден от терена в 53-ата минута при 2:2. На мястото му се появи Асен Чандъров. Треньорският щаб на Левски е останал сюрпризиран от държанието на Попов.

В обстановката плеймейкърът бе застанал да извършва ъглов удар, само че основният арбитър Георги Гинчев уточни, че промяната би трябвало да бъде осъществена и Попов напусна терена от Сектор В на стадиона в Бистрица.

Видимо нямаше и диря от отрицание по лицето му. Дори секунди по-късно камерите уловиха, че Попов се поздрави със съотборниците си, които бяха на скамейката, помощниците и треньорът Елин Топузаков, като нямаше и диря от напрежение.

То може да се е породило по-късно. До момента през сезона 35-годишният футболист изигра 28 дуела във всички шампионати и вкара четири попадения. В дербито с ЦСКА изпусна дузпа, като тогава Топузаков пое виновността за избора на реализатор, а Попов отговори, че той носи цялата отговорност.

След дуела по нищо не си личеше, че е имало спор на скамейката през второто полувреме. Топузаков не сподели с държанието си да е раздразнителен, а в типичния си спокоен жанр разяснява миналата среща.

„ След втория гол имахме задоволително офанзиви да вкараме трети и четвърти гол преди полувремето. Имахме напредък в играта. След това не търсихме толкоз гола, а да пазим нежния задатък. Както постоянно се получава – със отбраната не можеш да си спечелиш точките. Атаката е най-хубавата защита. Трябваше да бъдем по-агресивни, с цел да вкараме още голове, само че не успяхме “, съобщи треньорът на сините.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР