Плеймейкърът на Чикаго Булс Лонзо Бол няма да играе до

...
Плеймейкърът на Чикаго Булс Лонзо Бол няма да играе до
Коментари Харесай

Кошмарът за Лонзо Бол продължава

Плеймейкърът на Чикаго Булс Лонзо Бол няма да играе до края на сезона в Националната баскетболна асоциация. Според The Athletic клубното управление е взело решение да приключи предварително акцията на 25-годишния гард с вярата, че той може да се възвърне от травмата си за началото на идващия сезон. 

Бол не се е появявал в игра към този момент повече от година. През януари 2022 година той скъса менискуса на лявото коляно и към момента не се усеща удобно. Гардът се оплаква от непрекъснати болки, които не минават нито след направените му две хирургически интервенции, нито след продължителната рехабилитация. 

Лонзо Бол бе взет под номер 2 в драфта през 2017 година от отбора на Лос Анджелис Лейкърс. След два сезона при " езерняците " той бе трансфериран в отбора на Ню Орлиънс Пеликанс, в който прекара още два сезона. 

През лятото на 2021 година Бол подписа 4-годишен контракт с Чикаго на обща стойност 85 милиона $. В 252 мача в кариерата си Бол има индикатори от 11,9 точки, 5,7 битки и 6,2 асистенции приблизително на мач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР