Плеймейкърът на Арсенал Месут Йозил трябва да си върне най-добрата

...
Плеймейкърът на Арсенал Месут Йозил трябва да си върне най-добрата
Коментари Харесай

Артета: Йозил ще е на терена, когато мисля, че може да даде най-доброто от себе си

Плеймейкърът на Арсенал Месут Йозил би трябвало да си върне най-хубавата форма, с цел да получи още веднъж мястото в стартовия състав, съобщи мениджърът Микел Артета.

Германецът беше корав титуляр в тима на Артета преди шампионата да бъде прекъснато болести пандемията COVID-19, само че в първата среща след подновяването- проваляне с 0:3 от Манчестър Сити, той остана отвън отбора. След мача Артета сподели, че решението е "тактическо ".

"Аз съм първият, който желае Месут в най-хубавата си форма. Ще го слага на терена, когато мисля, че може да даде най-хубавото от себе си ", сподели Артета пред кореспонденти, които го питаха какво се случва в тима преди мача с Брайтън в събота. "Много неща му се случиха през последните седмици и се постанова да почитаме измененията при всеки един футболист. Понякога някои се нуждаят от повече време. "

Но отхвърли и всевъзможни персонални спорове с Йозил, като назова диалогът сред тях явен и почтен. ''Нямаме никакви проблеми, само че диалогът ни ще си остане сред него и мен. Беше явен и почтен диалог. " Арсенал е 9-и в лигата с 40 точки от 29 мача.
Премиър лийг 30 кръг, събота 20 юни  Брайтън 17:00предстои  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР