Плейметката Светлана Василева не е бременна от приятеля си –

...
Плейметката Светлана Василева не е бременна от приятеля си –
Коментари Харесай

От Обкръжението Изплюха Камъчето! Пълен Обрат За Светлана И Гущеров! Плеймейтката Не Е

Плейметката Светлана Василева не е бременна от приятеля си – милионерския правоприемник Християн Гущеров. Това потвърдиха пред „ България през днешния ден “ от обкръжението на една от най-актуалните двойки у нас. През последните дни в общественото пространство интензивно се популяризира мълвата, че моделката чака бебе. Тя била видяна да си купува тест за бременност в столична аптека. И то няколко дни преди влизането си в къщата на „ Биг Брадър “ – отбелязва изданието.

Проверка на вестника сподели, че Светлана Василева не чака правоприемник, най-малко на този стадий. От телевизионния екран ясно се вижда и че моделката е много слаба, което не се вписва във визията на бременна жена. Двамата с Гущеров към този момент са обсъждали опцията да имат дете, защото връзката им мина на надалеч по-сериозен стадий. Двамата се залюбиха през август, само че към този момент живеят дружно и чертаят проекти за общо бъдеще.

„ Чакам я да се прибере вкъщи. Доволен съм от държанието й в „ Биг Брадър “ и няма от какво да се срами. Всичко сред нас е окей и продължаваме да сме дружно “ – коментирал Християн Гущеров пред свои другари. Очакванията бяха, че в риалити шоуто плеймейтката ще приказва повече за връзката си с младия милионер, само че тя демонстрира извънредно положително държание. Сватлана Василева получи алена точка и за това, че не пие алкохол, което я пази от опцията да си развърже езика.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР