Plevenutre.bgРадостин Василев продължава да тормози плевенчани, раздавайки им торбички с

...
Plevenutre.bgРадостин Василев продължава да тормози плевенчани, раздавайки им торбички с
Коментари Харесай

Радостин Василев и папараците му не спират да тормозят плевенчани

Plevenutre.bg

Радостин Василев продължава да тормози плевенчани, раздавайки им торбички с празни обещания. През последните седмици отцепникът от „ ИТН “, а в този момент лидер на листата на ПП/ДБ, безусловно се вре на всички места, където може, с цел да пропагандира за изборите, оплакват се хората в плевенските фейсбук групи.„ Радостин Василев нахлу в обекта ми и усмихнат до уши потегли да ми подава някаква торбичка, до момента в който зад него някакъв различен образец снимаше с телефона си. Веднага го разпознах, споделих му да се омита на секундата и незабавно да изтрият фотосите, тъй като не съм дал позволение да ме снимат! Абсолютна безочливост! “, споделя притежател на малко магазинче за хранителни артикули, което е било налазено от Василев и претендентите за Народното събрание от ПП/ДБ в Плевен.

 ГЕРБ/СДС

От 3 март насам, когато публично бе даден старт на предизборната акция, Радостин Василев и доверениците му тормозят всекидневно плевенчани, пресрещайки ги по улиците, пред огромните хипермаркети или намъквайки се нападателно, без покана, в разнообразни търговски обекти. Докато прави опити да им даде празни торбички с логото на Политическа партия, някой от съпътстващите го се пробва небрежно да снима „ срещата “. Оказва се, че доста от хората въобще не подозират, че са снимани с папарашки способи, а по-късно оповестени във Facebook, където Василев се хвали с „ националната обич “. Всъщност обаче не хората са отишли да се срещнат с него, а той ги е пресрещнал из улиците или се е намъкнал в кафенетата, офисите и магазините им.

От началото на предизборната акция Радостин Василев е качил стотици фотоси на своя профил във фейсбук. Някои от тях са в действителност фрапиращи. Василев не се свени да влиза даже в магазини за дамско долни дрехи или козметика, а различен от отцепниците от Има Такъв Народ и втори в листата на ПП-ДБ за идния избор, Деян Петков, дружно с пиара на Руди Гела – Кирил Веселински, дебнат по спирките слизащите от тролейбусите пенсионери.

На много от фотосите се вижда, че в ролята на „ папарак “ главно влиза членът на РИК – Плевен Александър Станев. Още преди две седмици против него бе подаден сигнал за нарушение на Изборния кодекс, защото от редица изявления стана ясно, че взе участие интензивно в предизборната пропаганда на обединението ПП/ДБ.

Междувременно журналистката Соня Колтуклиева разгласи пред телевизия „ 7/8 “, че от януари тази година се крие обвиняване на Софийска градска прокуратура по член 143 от Наказателен кодекс „ за насила ” против Радостин Василев поради натиска му върху Христинка Иванова, народен представител от Има Такъв Народ, да напусне Народното събрание. Ще напомним, че предишното лято депутати от „ ИТН “, измежду които Христинка Иванова, пуснаха запис на Радостин Василев, oт който стана ясно, че той се пробва да я склони да премине в групата на отцепниците. След като Иванова отхвърля, Василев ѝ заръчва да си подаде оставката като народен представител и ѝ декларира заплашително, че ще ѝ прати хора, които да ѝ оказват помощ да си попълни молбата.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР