Плевенският Инър Уийл клуб дари на града слънчев часовник по

...
Плевенският Инър Уийл клуб дари на града слънчев часовник по
Коментари Харесай

Инър Уийл клуб дари на Плевен слънчев часовник по повод 100-годишнината на международната организация

Плевенският Инър Уийл клуб подари на града безоблачен часовник във връзка 100-годишнината на интернационалната организация. Съоръжението, което публично беше намерено през днешния ден, е сложено в Градската градина. Лентата алегорично прерязаха актуалният президент на Инър Уийл клуб Плевен проф. Снежана Тишева и проектантът арх. Стефан Шекеров.

 Инициативата за направата и слагането на слънчевия часовник е подкрепена от строително-инвестиционна компания M&G Invest.

Искахме да създадем нещо хубаво за Плевен, някакъв знак на непреходност, който ще остане и за идващите генерации. Ще се веселя слънчевият часовник да бъде освен атракция за нашите съграждани и посетителите на града, само че и да бъде оценена неговата познавателна стойност, сподели при откриването проф. Снежана Тишева.



Нека ценим тази красива облага и дарителския акт на Инър Уийл клуб, тъй като такива жестове не се случват всеки ден.

Това е знак за съпричастност с напъните на обществената власт и на гражданското общество градът и средата, в които живеем, да бъдат по-красиви, по-уютни, по-привлекателни за жителите и гостите на Плевен, разяснява кметът на Община Плевен Георг Спартански, който беше посетител на събитието.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР