Плевенчанката е фаворит на зрителите в шоуто Аз съм звезда

...
Плевенчанката е фаворит на зрителите в шоуто Аз съм звезда
Коментари Харесай

Люси Дяковска стигна до финала на немско риалити, бори се за 100 000 евро


Плевенчанката е любимец на феновете в шоуто " Аз съм звезда - изкарай ме отсам! "

Люси Дяковска стигна до финала на немско риалити, което се снима в австралийската джунгла! Чаровната плевенчанка демонстрира забележителни качества в хитовото шоу " Аз съм звезда - изкарай ме отсам! " и съгласно анкети в редица локални медии е любимец на феновете за успеха.

Люси към този момент няколко седмици оцелява посред дивата природа, а крайният ѝ триумф зависи от почитателите на предаването, което се излъчва в Германия, Австрия и Швейцария.

" Гласувайте за мен. Мисля, че мога да стана кралица на джунглата ", прикани Дяковска в обществените мрежи.

Ако плевенчанката завоюва сърцата на феновете, ще си тръгне от шоуто със 100 000 евро.

Големият край е в неделя, 4 февруари.



Шоуто " Аз съм звезда - изкарай ме отсам! ", известно и като " Лагерът в джунглата " се продуцира от ITV Studios в Германия и стартира да се излъчва на 9 януари 2004 година по RTL, като до момента са излъчени 16 сезона. 12 звезди живеят две седмици в по този начин наречения лагер в джунглата в Австралия под непрекъснато наблюдаване от телевизионни камери, сходно на формата на Big Brother. Целта на участниците е да завоюват благоразположението на феновете и да останат в лагера допустимо най-дълго, с цел да бъдат определени за победител като кралица или крал на джунглата.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР