Плевенчанинът Кр. Вотев, който от години живее в Сандански и

...
Плевенчанинът Кр. Вотев, който от години живее в Сандански и
Коментари Харесай

Спипаха пиян зад волана дясната ръка на Коко Динев

Плевенчанинът Кр. Вотев, който от години живее в Сандански и се счита за дясната ръка на Коко Динев, е арестуван в следствения арест в полицейското ръководство в Сандански с най-тежката мярка “задържане под стража”. Причината е, че управлявал МПС след приложимост на алкохол. Това е открито по време на инспекция на дежурните служители на реда в Сандански, като дрегерът е отчел 1,93 промила алкохол в кръвта, оповестява " Струма ".

Задържането на Кр. Вотев в ареста е с разпореждане на арбитър в Окръжен съд – Благоевград, откакто в законоустановения период Районна прокуратура – Сандански, стачкува наложената по-лека мярка “подписка” в Районен съд – Сандански. Кр. Вотев е арестуван в следствения арест на полицейското ръководство в Сандански. Срещу него е формирано досъдебно произвеждане за шофиране на лек автомобил след приложимост на алкохол.

Любопитен е фактът, че това нарушаване по Закона за придвижване по пътищата е наново за Красимир Вотев, осъществено в условия на наложена условна присъда. Това е и повода със свое определение окръжният арбитър да промени мярката в най-тежката – “задържане под стража”.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР