Плевенчанин ще бъде съден за кражбата на 19 024 лотарийни

...
Плевенчанин ще бъде съден за кражбата на 19 024 лотарийни
Коментари Харесай

Плевенчанин се изправя пред Темида за кражбата на над 19 хил. лотарийни билета

Плевенчанин ще бъде съден за кражбата на 19 024 лотарийни билета на обща стойност 91 614 лева От тях 742 броя са били с изплатена облага, осведоми Българска телеграфна агенция.

Обвиняемият е неведнъж осъждан за тежки умишлени закононарушения.
Пловдивската полиция търси апаш на лотарийни билети Неизвестен е откраднал 60 билета от магазин
Разследващите разкриват, че закононарушението е било осъществено на 17 януари тази година. Мъжът е отрязал железна решетка на офис в Плевен и съумял да влезе в помещението. Облепил е датчика на охранителната система и се скрил, с цел да изчака идването на чиновниците от СОТ.

След като чиновниците на охранителната компания не забелязали нищо и си тръгнали, обвиненият направил кражбата.
Крадци обират пощите поради... лотарийни билети В Русенско са регистрирани два случая за седмица
В края на януари почнал да ревизира и осребрява облагата от отнетите билети. За да не провокира съмнение, помолил собствен прочут да прави това, след което да му дава облагата.

Сред печелившите билети бил и подобен за сума от 5 000 лева, като подсъдимият помолил своя прочут да се яви в телевизионно предаване за приемане на сумата.
Нова машинация с игри на шанса Има 4 жертви за 3 седмици в София
След като схемата се оказала сполучлива, през март крадецът още веднъж се свързал със своя прочут и му предал още билети, като изискал да ги осребрява единствено в избрани бензиностанции, защото билетите били изтъркани и облагата за тях към този момент била получена.

На бензиностанция в София, познатият на рецидивиста е арестуван от полицията, откакто служителка алармира за мъж, който се пробва да осребри билети, чиято облага към този момент е била изплатена.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР